di 22 jan – za 26 jan

TIM FRANSEN

Het kromme hout der mensheid (Reprise)

Kies & Bestel >

Het kromme hout der mensheid is wederom een briljante mix van filosofie en cabaret. Slim, muzikaal en geestig.

Tim Fransen is de vleesgeworden liefdesbaby van Theo Maassen en Diederik van Vleuten. (…) Je komt superlatieven te kort als het om Het kromme hout der mensheid gaat. De grote belofte is nu al uitgekomen.

Telegraaf****

Zijn debuut was overrompelend. Het failliet van de moderne tijd was ijzersterk en sterrenoverladen. Terecht won Tim Fransen er de Neerlands Hoop mee: de prijs voor het meestbelovende cabarettalent. Een belofte die hij belachelijk snel inlost. Ook zijn tweede show kleppert namelijk van de klasse. ‘Meesterlijk ‘, kopt AD. En De Telegraaf ‘komt superlatieven te kort.’ Het kromme hout der mensheid is wederom een briljante mix van filosofie en cabaret. Slim, muzikaal en geestig. Tim Fransen maakt de balans op van de menselijke beschaving. Waarom moeten we juist in deze tijd te rade gaan bij figuren als Napoleon, Beethoven en Kant? Zijn dit helden van onze moderne beschaving, of leren zij ons iets heel anders over onszelf? ‘Een fantastische opvolger van zijn debuut ‘, vindt de Volkskrant. En dat wás al zo overrompelend.

Tim was n.a.v. zijn verschenen boek Brieven aan Koos te gast bij DWDD. Bekijk het fragment hier terug.

Fotograaf: Corbino


 

Een fragment uit zijn vorige voorstelling Het failliet van de moderne tijd

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X