ma 7 jan – ma 7 jan

MAAIKE MARTENS

Wie Blijft Hier

Kies & Bestel >

Wie Blijft Hier is een totaaltheatershow die knettert van de energie. Dampende liedjes, poëtische teksten, prachtige stem.

Ja, ja, ja. Natuurlijk. Je kent haar van De Luizenmoeder. Ze speelt Ursula. De schreeuwerige drammama. Maar eigenlijk had je Maaike Martens al veel langer kunnen kennen. Ze acteert in films en series. Ze speelde Máxima in Hema de musical. Met haar Spijkerlied verzorgde ze jarenlang de klokklinkende slotklanken van Spijkers met Koppen. En nu staat ze dan op de planken met haar eigen theatershow. En hoe! Wie Blijft Hier is een totaaltheatershow die knettert van de energie. Dampende liedjes, poëtische teksten, prachtige stem. Luid én luchtig. Heftig én humoristisch. ‘Een rockchick met een vleugje kleinkunst’, zegt Het Parool. Na een succestocht langs volle theaters sluit ze de tour bij ons af. Wie Blijft Hier. Vraagt Maaike zich af. Wij blijven hier. Antwoorden wij. Voor háár!

Regie: Titus Tiel Groenestege
Fotograaf: Fleur van der Minne

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X