wo 30 jan – wo 30 jan

FLIP EN DE NOORMANNEN

De Big One

Kies & Bestel >

De Big One. Een show vol muzikale rariteiten, hilarische wandaden en ontwrichtende eigenaardigheden.

Flip Noorman weet de sfeer van het rariteitenkabinet goed te treffen in De Big One, waarin tekst, muziek en beeld een overtuigend geheel vormen.

NRC****

‘Nieuw.’ ‘Ruig.’ ‘Smerig.’ ‘Amusant.’ ‘Gevaarlijk.’ Zomaar wat quootjes uit de pers. En allemaal van toepassing op Flip Noorman. De tornado in het theater. Als een wervelwind waait hij muziek, poëzie en cabaret door elkaar. Samen met het kunstenaarscollectief De Noormannen presenteert hij De Big One. Een show vol muzikale rariteiten, hilarische wandaden en ontwrichtende eigenaardigheden. Ze hebben een vrouw met een baard, een blinde helderziende en het goed herkenbare scrotum van Mussolini op sterk water. Wij bedoelen maar. Met zijn debuutprogramma Bellse Parese won Flip de Wim Sonneveldprijs en een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs. In De Big One legt hij de lat aanzienlijk hoger. Nieuwer. Ruiger. Smeriger. Amusanter. Gevaarlijker. Ga maar kijken. Als je durft.

Fotograaf: Senne Leezenberg

Flip Noorman - Klinkt het niet dan botst het wel

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X