vr 4 jan – za 5 jan

MARTIJN KARDOL

Bang

Kies & Bestel >

Bang is een van de sterkste debuutprogramma’s van de afgelopen jaren. Hij vertelt, hij zingt, hij is scherp, hij is actueel.

Kardol toont zich in dit debuutprogramma een geweldige verteller, die zijn persoonlijke angsten naadloos laat overvloeien in een maatschappelijk verhaal over terrorisme en de menselijke neiging om alles te willen controleren.

Het Parool

Eerst lag Groningen aan zijn voeten. En een jaar later Leiden. Alle prijzen kaapte hij daar weg. Jury, publiek, persoonlijkheid, alles. Martijn Kardol heeft de wind meer dan mee. Toch is hij Bang. Maar waarvoor dan? Voor de gevaren om hem heen? Voor de toestand van de wereld? Voor zijn buren? Voor de overvloed aan hemellichamen? Dat laatste zou zomaar kunnen. Zijn soloshow werd in alle kranten met sterren overladen. De Volkskrant roemde zijn fijne zelfspot, Theaterkrant zijn hilarische anekdotes, NRC zijn sterke timing. Samen vonden ze Bang een van de sterkste debuutprogramma’s van de afgelopen jaren. Hij vertelt, hij zingt, hij is scherp, hij is actueel. En hij staat in ons theater. Waar hij zijn carrière ooit begon als kaartjescontroleur. Martijn Kardol. Wees er snel bij. Want anders zijn alle tickets weggekaapt. Zijn wij Bang.

Fotograaf: Marcel van den Broek

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X