zo 10 feb – zo 10 feb

PIETER JOUKE

Gloeiende Plaat (Première)

Kies & Bestel >

Pieter Jouke kan een aardig potje rennen, maar zijn hoofd slaat nog hollender op hol. Zijn brein kookt over van de overpeinzingen. In Gloeiende Plaat spuit alles eruit. 

Natuurlijk wil hij de wereld verbeteren. Best wel. Maar ja, dan zal hij die wereld eerst even beter moeten begrijpen. En dat is lastig, want meestal leeft Pieter Jouke in zijn eigen wereld. In een hoofd dat bol staat van de gedachten. Van de hersenactiviteiten. De gedachtespinsels. Continu vallen hem dingen op. Schieten hem ideeën te binnen. Slaat zijn fantasie op hol. ‘Zijn associaties zijn geestig en vindingrijk.’ (NRC) Zijn brein kookt over van de overpeinzingen. In Gloeiende Plaat spuit alles eruit. Pieter Jouke kan een aardig potje rennen, maar zijn hoofd slaat nog hollender op hol. Dat weten we van De Staat van Verwarring. Van Padoem Patsss, de Humormarathon en Zondag met Lubach. En dat weten we nu ook van Gloeiende Plaat. Wat een wereld!

Fotograaf: Thierry Schut

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X