za 23 feb – za 23 feb

DE PARTIZANEN

Het leven an sich (Première)

Kies & Bestel >

Hun missie in het theater is genadeloos grappig te zijn. Met een snufje ontroering. Dat ze daarbij en passant ook nog eens allerlei maatschappelijke misstanden aan de kaak stellen is mooi meegenomen.

Verplichte kost voor wie cabaret een warm hart toedraagt.

8weekly

‘In één klap is het cabaret een fantastisch sketchduo rijker.’ Schreef NRC na het zien van hun debuut. De pers was lyrisch, het publiek keek de ogen uit. Thomas en Merijn ontmoetten elkaar, richtten De Partizanen op, wonnen het Leids Cabaret Festival en sleepten de Neerlands Hoop in de wacht. En dat alles in krap anderhalf jaar. En inmiddels heeft Partizanië heel Nederland veroverd. Door ons met verbazing naar onszelf te laten kijken. Door verwarring te zaaien op de dorre akkers van ons bestaan. Door onze maatschappelijke maskers weg te ontroeren. En vooral: door ons vreselijk hard te laten lachen. Bij ons laten ze je kennismaken met Het leven an sich. In één klap. Op z’n Partizaans.

Fotograaf: Roger Cremers

De Partizanen - De Leven Van Het Cabaretier

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X