di 5 feb – do 14 feb

PATRICK LAUREIJ

Nederlands Hoop

Kies & Bestel >

Een nultiener in het theater aan de Amstel. Ja toch.

Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt.

Patrick Laureij

Eerst won Patrick Laureij Cameretten. Gewoon, in Rotterdam-Zuid, waar hij vandaan kwam. Daarna stak hij de Erasmusbrug over en veroverde hij de rest van de wereld. Of nou ja: van Nederland. En da’s al heel wat voor een gozert uit Rotterdam-Zuid. In zijn debuut Dekking Hoog was de lat even hoog als de dekking. Een ‘ruwe diamant’ werd hij genoemd. (De Telegraaf) En een ‘fijnbesnaarde stand-upcomedian.’ (de Volkskrant) ‘Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.’ (Het Parool) De zalen raakten hoe langer hoe groter hoe uitverkochter. En nu is er een nieuwe. Nederlands Hoop. Wij verheugen ons. Een nultiener in het theater aan de Amstel. Ja toch.

Fotograaf: Jennifer Kunes

Let op: op vrijdag 8 februari is er om 23.00 uur nog een voorstelling. Deze voorstelling verkoopt Patrick via zijn eigen kanalen. Dit gaat buiten ons directe ticketsysteem om: https://guts.events/oryw7g-patrick-laureij/ .

Een fragment uit zijn vorige voorstelling Dekking Hoog

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X