zo 17 feb – zo 17 feb

MIRA VAN DER LUBBE

Maak van je shit een hit

Kies & Bestel >

Samen met muzikant Eva van Manen en het publiek kijkt Mira van der Lubbe de leeuw in zijn bek. Ze vertelt over haar zoektocht. Over haar omgang met tegenslagen.

Erfelijk belast. Dat kreeg ze te horen. Het borstkankergen BRCA1. Dan kun je twee dingen doen. Of in bed blijven liggen met een deken over je hoofd. Of je denkt: Maak van je shit een hit. Samen met het publiek kijkt Mira van der Lubbe de leeuw in zijn bek. Ze vertelt over haar zoektocht. Over haar omgang met tegenslagen. ‘Eerlijk en dapper is het, en dat dwingt bewondering af,’ schreef de Volkskrant ‘Van der Lubbe is een intrigerende performer.’ Ze acteert, ze vertelt en ze zingt. Met een beatje eronder en een stevige riff. Ondersteund door muzikant Eva van Manen. Samen brengen zij een opvallend luchtige voorstelling over een loodzwaar onderwerp. Over een wrange realiteit. En hoe je je daar niet door moet laten kisten. Eva maakt de muziek, Mira zingt en vader Huub schreef de liedteksten.

Fotograaf: Krista van der Niet

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X