zo 24 feb – zo 24 feb

ANNEKE VAN GIERSBERGEN

Inchecken

Kies & Bestel >

Vijfentwintig jaar lang is ze onderweg. In dit jubelprogramma geeft Anneke een in-flight inkijk. Een feest van herkenning.

We hebben het gecheckt. Ze heeft de sterkste stem van Nederland. Krachtig én kwetsbaar. Uniek én veelzijdig. Je hebt haar kunnen horen in The Gathering. De metalpioniers. Bejubeld van hier tot Tokio. Maar ook met haar nieuwe metalband VUUR vocaalt ze furore. En zelfs solo vliegt ze de wereld over. Sinds haar eenentwintigste verkent en verlegt Anneke van Giersbergen haar grenzen. Ze zingt groot en rock, maar ze kan ook klein en breekbaar. Ze is te horen in Buenos Aires, maar ook in de Efteling. Vijfentwintig jaar lang is ze onderweg. In dit jubelprogramma geeft Anneke een in-flight inkijk. Haalt ze herinneringen op. Vertelt ze anekdotes. Zingt ze akoestisch haar hits, met Ferry Duijsens op gitaar. Een feest van herkenning. Of een verrassende kennismaking. Check die stem!

Fotograaf: Dani Silvia

Anneke van Giersbergen - Feel Alive

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X