zo 3 feb – zo 3 feb

ERIK VAN MUISWINKEL

De Oplossing (Reprise)

Kies & Bestel >

Erik van Muiswinkel is dan wel gescheiden van Diederik van Vleuten en Hoofdpiet af, maar als altijd going strong. In 2014 won hij de Poelifinario, vijf jaar later doet hij daar een stevige schep bovenop.

Parkeren kan je er niet, een decor past er niet in, de artiestenfoyer is 3 bij 3, in de bar kan je elkaar op 40 centimeter afstand niet verstaan, ze hebben er geen jenever en langer dan een week mag je er niet spelen. Maar als 'ie vol zit en het doek gaat op, sta je midden in het Geheim van De Kleine Komedie. Niemand weet wat het is. Daarom is het ook een Geheim.

Erik van Muiswinkel

Terug naar af gaat hij. Back to basic. Om na te denken en huiswerk te maken. Om de ramen en deuren van zijn leven open te gooien. Om frisse lucht in te ademen. En zo tot De Oplossing te komen. In een stroom van enerverende en hilarische verhalen is hij afwisselend vader en kleuter, puber en ouwe lul, alfaman en bètadromer, meester en discipel. Hij spreekt Nederlands en Grieks, Italiaans en Zoeloe. Hij deelt uit en palmt in. En vooruit: hij imiteert. Een beetje. Erik van Muiswinkel is dan wel gescheiden van Diederik van Vleuten en Hoofdpiet af, maar als altijd going strong. In 2014 won hij de Poelifinario, vijf jaar later doet hij daar een stevige schep bovenop. Erik van Muiswinkel komt namelijk naar De Kleine Komedie met… De Oplossing!

Fotograaf: Govert de Roos
Ontwerp: Gijs Kuijper

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X