di 26 feb – di 26 feb

FRANK BOEIJEN

Theatertournee 2019

Kies & Bestel >

Hij is mede-grondlegger van de Nederlandstalige liedgeschiedenis. Al veertig jaar top. Zeg maar eens dat het niet zo is.

De Kleine Komedie is één van mijn meest favoriete theaters van Nederland. De intimiteit, de fijne medewerkers, de bijzonder sfeer.

Frank Boeijen

Die stem! Die liedjes! Frank Boeijen blijft. Beklijft. Hij is vaste gast op ons podium en dat gaat niet veranderen. De Kleine Komedie past hem als een jas. Een warme jas. Een jas die elke keer weer nét even anders is. Want elke tour verrast hij met nieuwe arrangementen. Speelt hij met broos en breekbaar. Koppelt hij de nieuwste trits aan vertrouwde hits. Groeit hij naar groots en meeslepend. Frank blijft boeien. Altijd weer. ‘Hij verkeert in artistieke topvorm’, jubelt Popmagazine Heaven. ‘Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.’ Hij is mede-grondlegger van de Nederlandstalige liedgeschiedenis. Al veertig jaar top. Frank Boeijen blijft. Zeg maar eens dat het niet zo is.

Fotograaf: Maarten Cobijn

Frank Boeijen - Op het terras

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X