Steun ons

Uw steun maakt het mogelijk dat De Kleine Komedie dé plek in Nederland voor cabaret, muzikaal theater en theaterconcerten kan blijven. Met op het podium zowel beginnende als bekende theatermakers.

De Kleine Komedie is het oudste theater van Amsterdam. Draagt u het een warm hart toe? Steun ons dan. Uw financiële bijdrage, groot of klein, is voor ons steeds belangrijker. Wij doen graag iets terug en bieden u de mogelijkheid om op verschillende manieren bij ons theater betrokken te zijn:

Word Vriend

U kunt Vriend worden
Vanaf € 25 per jaar

Steunt u het leukste en oudste theater van Amsterdam als Vriend, dan ontvangt u ons programmaboekje thuis en bent u eerder op de hoogte dan het reguliere publiek van bijgeboekte voorstellingen. U ontvangt een speciale Vriendentips en u mag een week voor de algemene voorverkoop uw kaarten bestellen. Ook ontvangt u de Vriendenpas voor voordeel en extra's van onze adverteerders. U kunt op dit moment Vriend worden voor het seizoen 2019/2020 en voor volgend seizoen een week voor de algemene voorverkoop uw kaarten bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Mijn Stoel
€ 50 - € 500 per jaar

Met het programma Mijn Stoel bent u verzekerd van kaartjes op uw eigen stoel in de zaal, omdat u nog eerder dan de Vrienden mag bestellen. Jaarlijks ontvangt u daarnaast een aantal bijzondere uitnodigingen. Met het kopen van een stoel steunt u de ontwikkeling van nieuw talent. Klik hier voor meer informatie en de zaalplattegrond.

Donateur 
Vanaf € 250 per jaar

Wilt u een eenmalige of jaarlijkse donatie doen, maar heeft u geen behoefte aan uw eigen stoel(en)? Of bent u al Vriend en wilt u uw steun uitbreiden? Dat kan natuurlijk ook, vanaf €250 per jaar. U mag dan ook voor de Vriendenverkoop uw kaarten bestellen en u ontvangt bijzondere uitnodigingen. Klik hier voor meer informatie.

Testament 
1% van uw nalatenschap voor het behoud van het gebouw

Zet De Kleine Komedie in uw testament. Geef 1%, of een ander deel, van uw nalatenschap voor het behoud en de toekomst van het leukste theater van Amsterdam. Uw gift wordt besteed aan het in stand houden en verbeteren van het gebouw en de zaal, zodat dit cultureel erfgoed behouden blijft. U ontvangt van ons elk jaar een uitnodiging voor de programmapresentatie in april. Klik hier voor meer informatie.

Geefwet 
5 jaar vastleggen van uw gift

De Kleine Komedie is een culturele ANBI. Dit betekent dat u uw gift voor 5 jaar kunt vastleggen en deze voor 125% aftrekbaar is. Klik hier voor meer informatie.

Contact
Indien u vragen heeft over Mijn Stoel, Donaties, Nalatenschap of de Geefwet, dan kunt u contact opnemen met ons, via telefoonnummer 020 – 626 5917 of steunons@dekleinekomedie.nl

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X