Mijn Stoel

Met Mijn Stoel ondersteunt u talentontwikkeling. De Kleine Komedie is dé plek waar beginnende theatermakers voor een geoefend en kritisch publiek kunnen spelen, zich ontwikkelen en doorgroeien. Wij ontmoeten onze Mijn Stoelers een paar keer per jaar op bijzondere avonden.

MIJN STOEL
€ 50 - € 500 per jaar

Voor uw steun geven wij graag iets terug. Als Mijn Stoeler:

  • mag u het volgende seizoen als eerste kaarten bestellen. U bent verzekerd van kaarten, ook voor alle populaire programma’s, op uw eigen stoelen, eenmaal per reeks van een voorstelling.
  • verrassen we u door het jaar heen met uitnodigingen voor nieuw talent, presentaties of een rondleiding door het theater
  • bent u als eerste op de hoogte van een extra geboekte voorstelling
  • bent u welkom bij de jaarlijkse Programmapresentatie in april
  • wordt uw naam vermeld in de foyer (indien gewenst).
  • ontvangt u de Vriendenpas voor voordeel en extra's van onze adverteerders. Bekijk hier het aanbod.

Aanmelden
Kijk op de plattegrond welke stoel uw favoriete stoel is en stuur het ingevulde aanmeldformulier terug om u aan te melden. Alle voorwaarden voor Mijn Stoel leest u hier.

Belastingvoordeel via de Geefwet
De Kleine Komedie is een culturele ANBI. Steunt u ons structureel met een gift voor vijf jaar, dan is deze voor 125% aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie over belastingvoordeel en een voorbeeldrekensom zodat u ziet wat uw voordeel is.

Contact:
Bianca Derwort, 020 – 626 5917, mijnstoel@dekleinekomedie.nl

'Eigen Stoel is goud waard! Wat een voorrecht een klein beetje te kunnen bijdragen aan het leukste theater van Nederland! Gevestigde toppers, maar ook jong talent. Wij kunnen er altijd bij zijn, op de dag van onze voorkeur, op onze 'eigen' stoelen.' Helen Bakker en Jos Peek

'Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit van een samenleving kan worden afgemeten aan wat zij doet voor haar kinderen, voor haar ouderen en voor haar eigen identiteit. Onder dat laatste valt voor mij kunst en cultuur. Al sinds ik mijn vrouw ken ga ik met haar naar het theater. En hoewel we op vele plekken in het land zijn geweest, voelt De Kleine Komedie als thuis voor ons. Een plek van emotie, bezinning en genegenheid. Vol trots zijn we dan ook lid van De Kleine Komedie en van Mijn Stoel. Op de vele jaren die nog gaan komen!' Saŝa Ristovski

Sommige dingen móet je steunen: De Kleine Komedie is er een van. #MijnStoel is #winwin: zij een financiële basis en wij altijd op ‘ons eigen’ Muppetsbalkon. Heerlijk en meer dan de moeite waard vanuit Utrecht!

Fred Wondergem

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X