Donateur

Als u meer wilt geven dan € 250 per jaar en niet deelneemt aan Mijn Stoel, dan kunt u donateur worden. U kunt een eenmalige donatie doen of ons machtigen voor het afschrijven van een jaarlijkse donatie. U ontvangt dezelfde voordelen als de deelnemers aan Mijn Stoel, net als bij Mijn Stoel afhankelijk van het bedrag van uw donatie. U wordt dan meerdere keren per jaar betrokken bij De Kleine Komedie en u mag als eerste kaarten bestellen.

WORD DONATEUR
Vanaf € 250

Voor uw steun geven wij graag iets terug. Als Donateur: 

  • ontvangt u in mei als eerste het programmaboekje thuis
  • mag u het volgende seizoen als eerste kaarten bestellen, hoeveel kaarten per voorstellingsreeks is afhankelijk van het bedrag dat u doneert. 
  • verrassen we u door het jaar heen met uitnodigingen voor nieuw talent, presentaties in de foyer of een rondleiding door het theater
  • bent u als eerste op de hoogte van een extra geboekte voorstelling
  • bent u welkom bij de jaarlijkse programmapresentatie

Aanmelden
U kunt u aanmelden door een mail te sturen naar steunons@dekleinekomedie.nl of u vult meteen het machtigingsformulier in voor een jaarlijkse donatie.

Geefwet
De Kleine Komedie is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Als u ons structureel wilt steunen en uw gift vijf jaar vastlegt is deze voor 125% aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie over belastingvoordeel.

U kunt contact opnemen met ons via tel: 020 – 626 5917 of e-mail: steunons@dekleinekomedie.nl

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X