Word Vriend

Al meer dan twintig jaar heeft De Kleine Komedie een grote groep Vrienden. Wordt u Vriend, dan helpt u ons om jaarlijks een kwalitatief sterk programma neer te zetten, dat ons onderscheidt van andere theaters.

WORD VRIEND

Het termijn om Vriend te worden voor seizoen 2017/2018 is voorbij. Als u alsnog besluit om Vriend te worden, dan is het niet helaas niet meer mogelijk om voor seizoen 2018/2019 uw kaarten met voorrang te bestellen. Wel krijgt u voorrang tijdens de voorverkoop voor seizoen 19/20. 

Bijdrage: vanaf € 25 per jaar.
Voor uw steun geven wij graag iets terug. Als Vriend van seizoen 2018-2019:

  • ontvangt u in mei 2019 het programmaboekje thuis
  • ontvangt u de nieuwsbrief
  • brengen wij u eerder op de hoogte van extra geboekte voorstellingen
  • mag u in 2019 een week voor de reguliere voorverkoop kaarten bestellen
  • ontvangt u door het jaar heen zowel algemene als speciaal op uw eerdere bezoeken afgestemde tips.
  • ontvangt u de Vriendenpas voor voordeel en extra's van onze adverteerders. Bekijk hier het aanbod.

Uw Vriendschap is geen garantie op kaarten voor de hardst lopende voorstellingen.

Aanmelden
U kiest zelf een bedrag tussen de € 25 en € 250 waarmee u ons jaarlijks steunt.
Vul dit Vriendenformulier in en stuur het naar:
De Kleine Komedie
T.a.v. Vriendenadministratie
Amstel 56-58
1017 AC AMSTERDAM

Wilt u meer geven dan € 250 per jaar, dan kunt u ook deelnemen aan ons Mijn Stoel programma of Word Donateur.

Belastingvoordeel via de Geefwet
De Kleine Komedie is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Als u ons structureel wilt steunen en uw gift vijf jaar vastlegt is deze voor 125% aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie over belastingvoordeel.

De Kleine Komedie spaart
Dit seizoen introduceren we weer iets nieuws. De Kleine Komedie spaart! We hebben een spaarpot ontworpen in de vorm van De Kleine Komedie. U krijgt die van ons cadeau als u uw Vriendenbijdrage met minimaal een tientje verhoogt. U kunt dan ouderwets sparen, bij voorkeur voor voorstellingen in De Kleine Komedie natuurlijk.

U krijgt het huisje door uw naam en adresgegevens te mailen naar: vriend@dekleinekomedie.nl met vermelding van het bedrag waarmee u uw bijdrage verhoogt. Daarna ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Op vertoon van deze bevestigingsmail kunt u het spaarpotje afhalen tijdens openingstijden van de kassa of als u een voorstelling bezoekt.

Vriendschap opzeggen?
Wilt u uw Vriendschap opzeggen? Stuur dan een e-mail met uw opzegging en uw gegevens naar vriend@dekleinekomedie.nl. Zodra uw mail is verwerkt ontvangt u een bevestiging van uw opzegging.

 

'Wij zijn erg blij dat we horen bij de ‘Vrienden van De Kleine Komedie’, het geeft ons niet alleen af en toe een aantal voordelen, maar we kunnen ook daadwerkelijk een (steunende) bijdrage leveren aan de in stand houding van dit kostbare plekje.'

Silvia en Guus Aulbers