za 7 sep – za 7 sep

SPIJKERS MET KOPPEN

Live vanuit De Kleine Komedie

Kies & Bestel >

Spijkers met Koppen live vanuit De Kleine Komedie. De eerste gast is al bekend: Alain Clark.

En op de zevende dag dacht God de Heer: Zo, klaar! Oh nee, nog even het mooiste theater van de wereld in elkaar scheppen..!

Dolf Jansen

Het is live. Het is actueel. Het is journalistiek. Het is cabaret. En het is een instituut van een radioprogramma. Al decennia lang. Spijkers met Koppen. De wekelijkse zaterdagmiddagtraktatie van BNNVARA, op NPO Radio 2. En traditiegetrouw, omdat het radioseizoen dit weekend van start gaat, live vanuit De Kleine Komedie. Een instituut van een theater. Al decennia lang. Of eeuwen eigenlijk, maar dan is de parallel weg. Decennia dus. Tussen twaalf en twee ontvangen Dolf Jansen en Felix Meurders relevante gasten. Uit de wereld van politiek, sport, burenruzies, kunst en kitsch. Over ditjes en datjes of een onderzoek. Een pittig debat of een bijzonder boek. Omgeven door heel veel cabaret natuurlijk. En columns. En satirische uitspattingen. Met mooie liedjes van Alain Clark. En jij bent er. Toch? Al jaren!

Delen op: Facebook Twitter

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X