ONIAS LANDVELD

Wortels en Cassave
za 23 mrt 20.15 uur
za 23 mrt
20.15 uur

Een bitterzoet verhaal over identiteit en geschiedenis. Over het vinden van een eigen plek. Deze voorstelling is in KomedieLAB @droog, Staalstraat 7b.

De voorstelling ging helaas niet door op 3 december vanwege stemverlies van Onias. De voorstelling wordt alsnog gespeeld op 23 maart. Mensen met kaarten gedateerd op 3 december zijn welkom op 23 maart. 

Hollandse wortels. Surinaamse roots. Een hart vol herinneringen. En een hoofd vol verhalen. Dat alles heeft Onias Landveld. Verhalenverteller. Schrijver en dichter. Spreker en presentator. En inspirator. Geboren in Paramaribo, met een Nederlands klinkende achternaam. Wortels en cassave is een bitterzoet verhaal over identiteit en geschiedenis. Over het vinden van een eigen plek. Het is een solovoorstelling waarin Onias je meeneemt, op de vlucht voor een burgeroorlog, naar een onbekend Venlo in 1989. En verder. Naar steeds weer verdere bestemmingen. Nieuwe indrukken. Andere werelden. Het is het persoonlijke relaas van een rasverteller. Een verbaal multitalent. Met een hoofd vol verhalen. En een hart vol herinneringen. Snijdend tot op het bot. Intiem en intrigerend. Hollands en Surinaams. Wortels en cassave

Credits

Regie: Mike van Wetten