MERIJN SCHOLTEN

Team Solo - reprise
di 26 mrt - za 30 mrt
di 26 mrt
-
za 30 mrt

'Ook solo schuilt achter elke grap van Merijn Scholten een diepe gedachte.' (Theaterkrant) Deze voorstelling staat ook 24 t/m 28 oktober in de Komedie.

‘De grappigste man op Instagram,’ noemde Micha Wertheim hem. En die heeft verstand van grappig. En inderdaad: de satirische filmpjes van Merijn Scholten gingen nogal vaak viral. Logisch ook wel. Want Merijn is muzikaal, razendsnel en buitengewoon geestig. Dat bewees hij al bij De Partizanen, en dat bewijst hij ook in Team Solo. ‘Fenomenaal leuke voorstelling,’ jubelde de Theaterkrant. ‘Een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling,’ gaf de Volkskrant vijf (!) sterren. Daarom komt hij gewoon weer bij ons terug. Samen met zijn alter ego’s. Dus helemáál solo is hij niet. Maar wel overgeleverd aan al zijn andere zichzelven. Team Solo is comedy met een ontembare liefde voor de medemens. Op de socials en op de planken. Merijn Scholten is de grappigste man op Instagram. En ook extreem grappig in het theater.  

★★★★★Team Solo is een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling, waarin het bovengemiddeld scherpe gevoel voor modieuze woordjes en holle marketingfrases ruim baan krijgt.

De Volkskrant

Credits

Foto's: Vincent van Woerkom