MARTIJN KARDOL, ANNICK BOER EA

Ver van je bed – een cabaretmusical
di 21 mei en wo 22 mei
di 21 mei
en
wo 22 mei

Voorverkoop

De voorverkoop voor seizoen 2024/2025 start zaterdag 8 juni. Vraag hiervoor op woensdag 5 juni vanaf 12.00 uur een inlogtijd aan. Vrienden bestellen al op zaterdag 1 juni kaarten.

 

Een verhaal over uitdagingen die soms zo ver van je bed lijken dat het makkelijker is om ervoor weg te kijken, dan om ze aan te gaan.

Op bezoek in het ouderlijk huis zit Hannah samen met broer Pieter bij moeder Marjan. Hannah is bijna 30 en had eigenlijk verwacht haar leven nu wel zo’n beetje op de rit te hebben. Een koophuis kan je in deze huizenmarkt niet manifesteren en een relatie vinden zonder te hoeven swipen lijkt een onmogelijke opgave. Pieter zoekt met spoed naar een betaalbare woning voor hem en zijn baby. Tot overmaat van ramp, zit er opeens een andere man op de plek van hun vader: Jan Dirk, de nieuwe “lifecoach” van Marjan.

Kon het allemaal maar weer zijn zoals vroeger. Maar hoe gaat dat wanneer de wereld in een razend tempo blijft veranderen en een happy end onbereikbaarder lijkt dan ooit? Samen gaan de generaties weer op zoek naar die verbinding en omarmen ze het ongemak wat daarbij komt kijken.

 

Credits

Regie: Peter van de Witte

Foto: Annemieke van der Togt