RAYEN PANDAY

Karma
wo 1 mei - vr 3 mei
wo 1 mei
-
vr 3 mei

Verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af. 

 

Karma. Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’ terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. We zouden nog wel even door kunnen mijmeren over karma. Maar goed, laten we het voor nu over Rayen hebben. Een ‘heel groot talent’ van ’ongekende klasse’ (Theaterparadijs) die ‘overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.’ (NRC) Hij shinet op Netflix, zit bij talkshows en vooral: hij staat in ons theater. Karma heeft verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.  

Let op: Voor deze voorstelling verkopen we uitsluitend Smart tickets en geen fysieke kaarten. Voor een aantal voorstellingen verkopen wij extra veilige e-tickets om illegale doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet af kunt halen aan de kassa of per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in je online-account op je telefoon (en eventueel alleen geactiveerd kunnen worden door een SMS via jouw telefoonnummer voor aanvang van de voorstelling). Deze tickets hebben een wisselende barcode die wordt gescand bij de ingang van de zaal. Deze kaarten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. 


★★★★★Ongekende klasse. Scherp, snel en vaak zo herkenbaar.

Theaterparadijs over Fenomeen

Credits

Foto: Jurriaan Hoefsmit