DANIËL ARENDS

Had ik maar nooit zo aardig gedaan
do 10 okt - za 12 okt
do 10 okt
-
za 12 okt

★★★★★ ‘In Thuis praat ik bijna nooit valt op een volmaakte manier alles samen wat Daniël Arends zo overdonderend goed maakt, of zeg na afloop maar gerust: de beste.’ (Volkskrant over zijn vorige voorstelling)

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wat we hier schrijven. Daniël Arends doet toch gewoon wat-ie zelf wil. En dat doet hij elke keer nóg briljanter dan hij al deed. Zijn vorige show kreeg vijf sterren in de Volkskrant. ‘Op een volmaakte manier valt alles samen wat Daniël Arends zo overdonderend goed maakt, of zeg na afloop maar gerust: de beste.’ Bam. Daar hoeven wij natuurlijk niets meer aan toe te voegen. En als Het Parool zegt: ‘Daniël Arends haalt een onwerkelijk hoog niveau,’ dan denken wij alleen maar: dat wisten wij allang. Wij van De Kleine Komedie zijn na afloop van zijn voorstelling altijd een soort opgelucht als het dak er nog een béétje op zit. Dus ja. Kom maar gewoon.

Let op: Voor deze voorstelling verkopen we uitsluitend Smart tickets en geen fysieke kaarten. Voor een aantal voorstellingen verkopen wij extra veilige e-tickets om illegale doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet af kunt halen aan de kassa of per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in je online-account op je telefoon. Deze tickets hebben een wisselende barcode die wordt gescand bij de ingang van de zaal. Deze kaarten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. 

Credits

Regie: Raoul Heertje