MERIJN SCHOLTEN

Team Solo - reprise
ma 23 sep - do 26 sep
ma 23 sep
-
do 26 sep

'Ook solo schuilt achter elke grap van Merijn Scholten een diepe gedachte.' (Theaterkrant)

‘De grappigste man op Instagram,’ noemde Micha Wertheim hem. En die heeft verstand van grappig. En inderdaad: de satirische filmpjes van Merijn Scholten gingen nogal vaak viral. Logisch ook wel. Want Merijn is muzikaal, razendsnel en buitengewoon geestig. Dat bewees hij al bij De Partizanen, en dat bewijst hij ook in Team Solo. ‘Fenomenaal leuke voorstelling,’ jubelde de Theaterkrant. ‘Een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling,’ gaf de Volkskrant vijf (!) sterren. Daarom komt hij gewoon weer bij ons terug. Samen met zijn alter ego’s. Dus helemáál solo is hij niet. Maar wel overgeleverd aan al zijn andere zichzelven. Team Solo is comedy met een ontembare liefde voor de medemens. Op de socials en op de planken. Merijn Scholten is de grappigste man op Instagram. En ook extreem grappig in het theater.  

Let op: Voor deze voorstelling verkopen we uitsluitend Smart tickets en geen fysieke kaarten. Voor een aantal voorstellingen verkopen wij extra veilige e-tickets om illegale doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet af kunt halen aan de kassa of per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in je online-account op je telefoon. Deze tickets hebben een wisselende barcode die wordt gescand bij de ingang van de zaal. Deze kaarten zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. 

★★★★★Team Solo is een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling, waarin het bovengemiddeld scherpe gevoel voor modieuze woordjes en holle marketingfrases ruim baan krijgt.

De Volkskrant