nieuws

Nieuws ma 22 apr

Alex klaasen wint Annie M.G. Schmidtprijs

Gisteravond vond de uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs voor de eerste keer plaats in De Kleine Komedie. Alex Klaasen en Peter van de Witte gingen met Annie naar huis, voor het lied 152W96TH STREET. Gefeliciteerd Alex en Peter!

lees verder
Nieuws vr 19 apr

De voorverkoop komt eraan!

De voorverkoop voor seizoen 2024/2025 start zaterdag 8 juni. Vraag hiervoor op woensdag 5 juni vanaf 12.00 uur een inlogtijd aan. Vrienden bestellen al op zaterdag 1 juni kaarten. 

lees verder
Nieuws zo 7 apr

Ayoub Kharkhach wint AKF Sonneveldprijs 2024

Gisteravond vond in een bomvolle Komedie de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival plaats, waar Ayoub Kharkhach de AKF Sonneveldprijs én de AKF publieksprijs won. Levy Geernaert nam de AKF Shaffy Cheque mee naar huis. Gefeliciteerd met deze prachtige prijzen!

lees verder
Nieuws vr 22 mrt

De Kleine Komedie presenteert: Humor aan huis

De Kleine Komedie presenteert: humor aan huis. Vanaf 1 april kun je via onze site een cabaretier bestellen die binnen no time bij jou op de stoep staat. Een flitscomedian, die klaar staat om de leukste grappen op je af te schieten. En je hoeft er niet eens de bank voor af. 

lees verder
Nieuws za 16 mrt

Nominaties Annie M.G. Schmidtprijs bekend

Wie schreef het beste theaterlied van 2023? Op 16 maart zijn de nominaties voor de Annie M.G. Schmidtprijs bekendgemaakt. En voor de allereerste keer in de geschiedenis van het Amsterdams Kleinkunst Festival vindt de uitreiking in De Kleine Komedie plaats; op zondag 21 april.  Als dat geen feest is, dan weten wij het ook niet meer.

lees verder
Nieuws zo 11 feb

David Linszen winnaar Leids Cabaret Festival

Na een zenuwslopende finale heeft David Linszen de felbegeerde juryprijs, publieksprijs én studentenprijs gewonnen. Zo won hij zondagavond overtuigend de 44e editie van het Leids Cabaret Festival. 

De jury over winnaar:
“David is vanaf de eerste tot de laatste seconde verrassend, muzikaal, origineel en hypergeestig. Eigen, absurdistisch en met een hoge grap-dichtheid. Er was geen enkel voorspelbaar moment… een vanzelfsprekend talent!”

 

lees verder
van 15