nieuws

Nieuws do 4 jul

Vacature Controller

De Kleine Komedie is op zoek naar een controller voor twee dagen per week. Is boekhouden zeg maar echt jouw ding? Kun jij met gemak alle financiële gegevens en processen optimaliseren? Dan zoeken we jou! Je vind de vacature op onze site. 

lees verder
Nieuws ma 3 jun

Keti Koti in De Kleine Komedie

Op 1 juli vieren we met Keti Koti de afschaffing van de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen. De Kleine Komedie viert en herdenkt mee. Met drie prachtige voorstellingen en de traditionele Free Heri Heri.

lees verder
Nieuws wo 29 mei

Cabaret Collectie bekend!

Het Nederlands Theater Festival heeft de Cabaret Collectie bekendgemaakt: een selecte van de meest in het oog springende cabaret- en kleinkunstvoorstelingen van het seizoen.

lees verder
Nieuws ma 22 apr

Alex klaasen wint Annie M.G. Schmidtprijs

Gisteravond vond de uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs voor de eerste keer plaats in De Kleine Komedie. Alex Klaasen en Peter van de Witte gingen met Annie naar huis, voor het lied 152W96TH STREET. Gefeliciteerd Alex en Peter!

lees verder
Nieuws vr 19 apr

De voorverkoop komt eraan!

De voorverkoop voor seizoen 2024/2025 start zaterdag 8 juni. Vraag hiervoor op woensdag 5 juni vanaf 12.00 uur een inlogtijd aan. Vrienden bestellen al op zaterdag 1 juni kaarten. 

lees verder
Nieuws zo 7 apr

Ayoub Kharkhach wint AKF Sonneveldprijs 2024

Gisteravond vond in een bomvolle Komedie de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival plaats, waar Ayoub Kharkhach de AKF Sonneveldprijs én de AKF publieksprijs won. Levy Geernaert nam de AKF Shaffy Cheque mee naar huis. Gefeliciteerd met deze prachtige prijzen!

lees verder
van 15