nieuws

Nieuws wo 31 aug

We gaan weer beginnen!

Vanaf vandaag hangt de stad vol met onze affiches voor het nieuwe seizoen.

lees verder
Nieuws do 30 jun

Eerste selectie Komedie Kollektie bekend

Tijdens het Nederlands Theater Festival prestenteren we met de Komedie Kollektie de meest in het oog springende voorstellingen van een heel seizoen. Met trots presenteren we de eerste drie voorstellingen van onze Komedie Kollektie. Koop vanaf 4 juli je kaarten!

lees verder
Nieuws wo 29 jun

De Kleine Komedie gaat samenwerken met het Nederlands Theater Festival

Drie onderdelen van het Nederlands Theater Festival zijn geprogrammeerd in De Kleine Komedie: De Staat van het Theater, één van de door de Nederlandse Toneeljury geselecteerde voorstellingen en de Komedie Kollektie: een selectie van de meest in het oog springende cabaretvoorstellingen van afgelopen seizoen.  

lees verder
Nieuws ma 13 jun

De Kleine Komedie viert Keti Koti

De Kleine Komedie viert en herdenkt Keti Koti. We sluiten ons aan bij Free Heri Heri For All: een gratis maaltijd om met elkaar te eten. De Kleine Komedie serveert en je bent welkom!

lees verder
Nieuws za 28 mei

Youp van 't Hek geëerd met Youp van 't Hek-Hek

Vanavond staat Youp van 't Hek met zijn voorstelling De Laatste Ronde voor de allerlaatste keer in een stijf uitverkochte De Kleine Komedie. Voorafgaand aan de voorstelling werd Youp, in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen, verrast met de onthulling van het Youp van 't Hek-Hek. 

lees verder
Nieuws do 19 mei

Line up Avond van de Kleinkunst bekend!

Het is een weergaloos concept. Gouwe ouwe nederpop klassiekers krijgen een vervolg geschreven door de nieuwe generatie kleinkunstenaars. Met trots presenteren wij de duo’s én de liederen van AVOND VAN DE KLEINKUNST 2022.

 

 

Met onder andere Joost Spijkers, Rosa da Silva, Stephanie Louwrier en vele anderen.

lees verder