nieuws

Nieuws di 19 sep

Wimie Wilhelm overleden

Waar Wimie bij het grote publiek met name bekend was als actrice, was ze bij De Kleine Komedie een graag geziene regisseur. Zo regisseerde ze voorstellingen van Richard Groenendijk, Brigitte Kaandorp en Jenny Arean, maar Wimie ontfermde zich ook over aanstormend cabarettalent. 

lees verder
Nieuws do 14 sep

Gratis drankje, Martijn Koning trakteert!

Op vertoon van deze pagina op je telefoon krijg je op woensdag 27, donderdag 28 of vrijdag 29 september een gratis drankje van Martijn Koning. Proost!

Geldig voor bier, wijn en fris. Met uitzondering van speciaalbier.

lees verder
Nieuws do 25 mei

Mini-documentaire over De Kleine Komedie

FC Centrum nam een kijkje achter de schermen bij de Komedie om een mini-documentaire te maken over het oudste theater van de stad. Want wat gebeurt er in de coulissen? Of om 10 uur 's ochtends? Hoe komen die letters op de gevel? Hoe krijg je hele decors dat krakkemikkige pandje in? Je ziet het hier.

We bedanken FC Centrum enorm voor deze ontzettend mooie reportage!

lees verder
Nieuws di 23 mei

Line-up Avond van de Kleinkunst bekend

Voor als je nog geen kaartje hebt bemachtigd, dan is dit je kans. De mooiste en bekendste kleinkunstklassiekers worden in een nieuw jasje gestoken door aanstormend talent. Met deze editie een ware sterrencast met oa Karin Bloemen, Lotte Velvet, Veldhuis & Kemper, n00b, Rayen Panday, Pater Moeskroen, Stef Bos en Valentina Tóth. Smullen!

lees verder
Nieuws ma 22 mei

Cabaret Collectie bekend!

Het Nederlands Theater Festivalheeft de Cabaret Collectie bekendgemaakt: een selectie van het meest in het oog springende cabaret- en kleinkunst van het afgelopen seizoen. Het festival koos voor de volgende zeven voorstellingen: BloodBitches (Nina de la Parra & Sanne Landvreugd), DNA (Peter Pannekoek), Saman Amini´s integratieplan (Saman Amini), Modderkruipers (Yentl en de Boer), N00B speelt N00B (N00B), Team Solo (Merijn Scholten) en Waarom ben jij zo? (Jawad Es Soufi).

lees verder
Nieuws di 16 mei

Start voorverkoop seizoen 23/24

Voor in de agenda: vanaf 22 mei 16.00 uur mei staat het nieuwe seizoen op onze site en kun je het aanbod alvast in alle rust bekijken. De voorverkoop start zaterdag 10 juni. Vrienden van De Komedie bestellen hun kaarten een week eerder, zaterdag 3 juni. Wil je ook Vriend worden? Dat kan al vanaf € 25,- per jaar. Klik hier voor meer informatie.

lees verder
van 13