nieuws

Nieuws ma 27 mrt

Micha Wertheim verzorgt oudejaarsconference 2023

Eindelijk is het zover. Jouw lievelingscabaretier, die door anderen niet begrepen wordt, maar die jijzelf wèl kan waarderen, mag het oude jaar afsluiten op NPO1. Een primeur, want het is de eerste keer dat Micha dé oudejaarsconference zal doen.

lees verder
Nieuws ma 13 mrt

KomedieLAB opent zijn deuren

De Kleine Komedie gaat ook programmeren op een tweede, externe locatie: KomedieLAB. Een plek voor nieuwe verhalen, nieuwe vormen, experimenten en try-outs. Zo wil De Kleine Komedie bijdragen aan de ontwikkeling van nieuw talent en het genre cabaret en kleinkunst verdiepen en verbreden.

lees verder
Nieuws wo 1 feb

Bijgeboekte voorstellingen

We hebben de afgelopen tijd heel wat voorstellingen bijgeboekt. Van Arjen Lubach tot Jett Rebel en van Henry van Loon tot Frank Boeijen. Tot snel in de Komedie!

 

lees verder
Nieuws ma 21 nov

De beslisboom van Katinka Polderman

Een échte beslisboom van Katinka Polderman in de foyer! We mochten 'm afgelopen weekend officieel onthullen. Hulp nodig bij het bestellen aan de bar? Raadpleeg de beslisboom.

lees verder
Nieuws di 11 okt

De winnaars van de Poelifinario's

Gisteravond vond de uitreiking van de Poelifinario's plaats. Richard Groenendijk, Tim Fransen en Alex Roeka hebben dit jaar de Poelifinario gewonnen. Kirsten van Teijn ging met de Neerlands Hoop naar huis.

lees verder
Nieuws wo 31 aug

We gaan weer beginnen!

Vanaf vandaag hangt de stad vol met onze affiches voor het nieuwe seizoen.

lees verder