nieuws

Nieuws ma 2 jan

Bijgeboekte voorstellingen

We hebben de afgelopen tijd heel wat voorstellingen bijgeboekt. Van Arjen Lubach tot Merijn Scholten en van Henry van Loon tot Frank Boeijen. Tot snel in de Komedie!

 

lees verder
Nieuws ma 21 nov

De beslisboom van Katinka Polderman

Een échte beslisboom van Katinka Polderman in de foyer! We mochten 'm afgelopen weekend officieel onthullen. Hulp nodig bij het bestellen aan de bar? Raadpleeg de beslisboom.

lees verder
Nieuws di 11 okt

De winnaars van de Poelifinario's

Gisteravond vond de uitreiking van de Poelifinario's plaats. Richard Groenendijk, Tim Fransen en Alex Roeka hebben dit jaar de Poelifinario gewonnen. Kirsten van Teijn ging met de Neerlands Hoop naar huis.

lees verder
Nieuws wo 31 aug

We gaan weer beginnen!

Vanaf vandaag hangt de stad vol met onze affiches voor het nieuwe seizoen.

lees verder
Nieuws do 30 jun

Eerste selectie Komedie Kollektie bekend

Tijdens het Nederlands Theater Festival prestenteren we met de Komedie Kollektie de meest in het oog springende voorstellingen van een heel seizoen. Met trots presenteren we de eerste drie voorstellingen van onze Komedie Kollektie. Koop vanaf 4 juli je kaarten!

lees verder
Nieuws wo 29 jun

De Kleine Komedie gaat samenwerken met het Nederlands Theater Festival

Drie onderdelen van het Nederlands Theater Festival zijn geprogrammeerd in De Kleine Komedie: De Staat van het Theater, één van de door de Nederlandse Toneeljury geselecteerde voorstellingen en de Komedie Kollektie: een selectie van de meest in het oog springende cabaretvoorstellingen van afgelopen seizoen.  

lees verder