nieuws

Nieuws do 19 mei

Line up Avond van de Kleinkunst bekend!

Het is een weergaloos concept. Gouwe ouwe nederpop klassiekers krijgen een vervolg geschreven door de nieuwe generatie kleinkunstenaars. Met trots presenteren wij de duo’s én de liederen van AVOND VAN DE KLEINKUNST 2022.

 

 

Met onder andere Joost Spijkers, Rosa da Silva, Stephanie Louwrier en vele anderen.

lees verder
Nieuws vr 22 apr

Rotnieuws

'Ik blijf bij je, ook als ik er niet meer ben.'

 

Jan Rot  '57-'22

lees verder
Nieuws di 12 apr

Theatermedewerkers gezocht

De Kleine Komedie zoekt per direct een Theatermedewerker op oproepbasis ter ondersteuning van de voorstellingen (minimaal twee avonden per week).

lees verder
Nieuws di 12 apr

Voorverkoop seizoen 22/23

Voor in de agenda: vanaf 31 mei staat het nieuwe seizoen op onze site en kun je het aanbod alvast in alle rust bekijken. De voorverkoop start woensdag 22 juni. Vrienden van De Komedie bestellen hun kaarten al op zaterdag 18 juni. Wil je ook Vriend worden? Dat kan al vanaf € 25,- per jaar. Klik hier voor meer informatie.

lees verder
Nieuws di 12 apr

Bijgeboekte voorstellingen!

Terwijl de laatste maanden van het seizoen aanbreken, gaan wij gewoon rustig door met het bijboeken van mooie voorstellingen. Zo zie je de komende tijd onder andere Mugmetdegoudentand, Wilfried de Jong en Vergeten Helden: een voorstelling in het kader van Theater na de Dam. Zie de voorstellingen hier op een rij.

lees verder
Nieuws wo 6 apr

Valentina Tóth de grote winnaar Amsterdams Kleinkunst Festival

Gisteravond vond in De Kleine Komedie de 35ste editie van het Amsterdams Kleinkunst Festival plaats. Valentina Tóth mocht de AKF Sonneveldprijs 2022 in handen nemen voor haar voorstelling Wildbloei. 

lees verder