Gasten Kerstproductie De Verlosser bekend

ma 22 nov

De Verlosser   
een gitzwarte komedie over een sneeuwwitte kerst  

De Kleine Komedie en het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteren: De Verlosser. Een muzikale kerstvoorstelling van Theo Nijland. Dé kerstproductie van het seizoen, van dinsdag 21 t/m zondag 26 december. Brigitte Kaandorp, Robert ten Brink, Maarten Heijmans, Beppie Melissen, Eva Crutzen of Francis van Broekhuizen.

Een muzikale, zwarte komedie met Theo Nijland, Marlies Heuer, Lucretia van der Vloot, Nyncke Beekhuyzen en Jacob de Groot. En met elke avond een andere ongenode gast die zonder script of voorkennis aan het kerstdiner aanschuift. Zal de gast, zonder een blik te mogen werpen op het script, een getroebleerde familie weten te redden? Een gezelschap dat alle hoop op een feestelijke avond allang heeft laten varen. Kerstmissie bij voorbaat mislukt, zou je denken. Maar de pogingen zijn hilarisch. En vintage Theo Nijland. Cynisch van toon, zwart van gal en vooral: van een ongekende tragikomische schoonheid. Hard, komisch en toch gevoelig.  
 
De Verlosser is een productie van De Kleine Komedie en het Amsterdams Kleinkunst Festival. Theo Nijland schreef tekst en muziek; de voorstelling wordt geregisseerd door Dic van Duin. Het is elke avond een verrassing welke gastacteur op komt lopen. 


bestel kaarten