Kapsalon De Kleine Komedie

vr 14 jan

De Kleine Komedie zet woensdag 19 januari de deuren open voor de roep van cabaretiers. Met een ludieke actie vragen zij aandacht voor een sector die al twee jaar in de overlevingsstand staat.
 
De gehele sector wil vanuit De Kleine Komedie een gezamenlijke oproep doen aan de politiek. Door het ontbreken van een heldere visie en door het gebrek aan perspectief, staat het water hen aan de lippen.  
 
Woensdag 19 januari wordt De Kleine Komedie daarom omgebouwd tot kapsalon. De gastheer is Diederik Ebbinge. Tijdens de knipbeurten zijn er optredens van cabaretiers Tijdens de knipbeurten zijn er optredens van verschillende cabaretiers Claudia de Breij, Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp en Jenny Arean, Ton Kas, Henry van Loon, Bugra Gedik, Lisa Ostermann, Rayen Panday, Alex Ploeg, Jasper van der Veen, Sanne Wallis de Vries en Yentl en De Boer. De kapsalon wordt bemand door Jochem Myjer, Bert Visscher en Lies Visschedijk. Zo kunnen zij toch hun vak uitoefenen binnen de toegestane maatregelen en kunnen wij de cabaretiers die normaliter op ons podium te zien zijn de ruimte geven om deze belangrijke boodschap uit te dragen.  Sanne Wallis de Vries breidt deze actie ondertussen uit naar theaters in het gehele land. Diederik Ebbinge vanuit De Kleine Komedie in Nieuwsuur.
 
We houden ons aan de regels die ook voor kapsalons gelden: op vertoon van QR-code, op anderhalve meter en met mondkapjes.  

Je kunt dinsdag om 12.00 uur via de site een behandeling bij de kapper reserveren. De agenda zit razendsnel vol, dus maak snel een afspraak.

Volg de actie op instagram via @kapsalontheater

Sanne Wallis de Vries was vrijdag 14 januari te gast bij Dit is M en vertelde over De Komedie Kapsalon. De uitzending is hier terug te kijken.