Start voorverkoop seizoen 23/24

di 16 mei

VOORVERKOOP
De voorverkoop voor het nieuwe seizoen start zaterdag 10 juni, Vrienden bestellen een week eerder, op zaterdag 2 juni, hun kaarten.

VOORVERKOOP VOOR IEDEREEN
De voorverkoop start zaterdag 10 juni. Om ervoor te zorgen dat er zo snel en efficiënt mogelijk besteld kan worden, kun je al op een eerder moment een inlogtijd aanvragen, op woensdag 7 jhuni vanaf 12.00 uur. Je krijgt dan een inlogtijdstip toegewezen zodat je op zaterdag 10 juni in alle rust kunt bestellen. De toewijzing van de inlogtijdstippen geschiedt op volgorde van het moment van aanvraag.  
 
Met je e-mailadres vraag je op woensdag 7 juni vanaf 12.00 uur je inlogtijd aan op onze site. Vanaf deze  toegewezen inlogtijd kun je zaterdag 10 juni je kaarten bestellen. De inlogtijd zie je na het aanvragen in je account op de site en je krijgt het bovendien per e-mail opgestuurd. 

Heb je het afgelopen jaar nog geen kaarten besteld? Maak dan hier een nieuw account aan.  We raden je aan om vóór 7 juni al een keer in te loggen op de website om te zien hoe die werkt. Gebruik hiervoor het mailadres dat bij ons al bekend is.


VOORVERKOOP VRIENDEN
Vrienden mogen een week eerder kaarten bestellen. De kaartverkoop voor onze Vrienden start zaterdag 3 juni. Hiervoor kun je woensdag 31 mei vanaf 12.00 uur een tijd aanvragen via onze site. Controleer nu alvast of de website je als Vriend herkent, dit kun je zien in je account, onder je mailadres. Dan staat hier: Jij bent Vriend van De Kleine Komedie. Staat dit er niet, neem dan even contact op met de kassa via kassa@dekleinekomedie.nl

VEELGESTELDE VRAGEN
Mocht je vragen hebben over de voorverkoop, kijk dan hier voor de veelgestelde vragen, of stuur een mail naar algemeen@dekleinekomedie.nl.