Uitleg uitgesteld / later betalen


Heb je gekozen voor 'later betalen' bij het afrekenen? Op deze pagina lees je hoe dat in z'n werk gaat.

1) Betalen met Theaterbon of DKK-bon
De kaarten dienen binnen 2 weken betaald te worden met je Theaterbon of DKK-bon. Deze kan je, op eigen risico, opsturen naar De Kleine Komedie, Amstel 56-58, 1017 AC te Amsterdam, onder vermelding van je klantnummer. Ook kan je ze langsbrengen bij de kassa tijdens openingstijden.

Is het totaalbedrag dat je hebt aan Theaterbonnen of DKK-bonnen groter dan het totaalbedrag van de bestelde kaarten? Voorzie je bonnen dan van een brief met je bankrekeningnummer. Wij storten het teveel dan zo spoedig mogelijk retour.

Is het totaalbedrag dat je hebt aan Theater- of DKK-bonnen kleiner dan het totaalbedrag van de bestelde kaarten? Dan sturen wij een betaalverzoek voor het restbedrag zodra de bonnen ontvangen en verwerkt zijn.

Heb je voor deze betalingwijze gekozen, maar heb je geen Theaterbon of DKK-bon in je bezit? Laat het ons dan weten, dan sturen wij je een betaalverzoek.

2) Betalen aan de kassa
Gelieve het bedrag binnen 2 weken aan de kassa te betalen. Let wel: de kassa is alleen geopend op voorstellingsdagen vanaf 16 uur. Is de voorstelling binnen 2 weken na reserveren, dan kan je de kaarten tot uiterlijk 45 minuten voor aanvang van jouw voorstelling ophalen.

Voor alle betalingswijzen geldt:
Als de betaling niet binnen 2 weken is ontvangen, annuleren wij de reservering zonder je daarover te informeren.