wachtlijst

Soms komen er kaarten vrij. Wil je dat we je mailen wanneer dat het geval is of wanneer een voorstelling opnieuw wordt geboekt? Klik dan hieronder op de wachtlijst voor de voorstelling en laat je mailadres achter.

Wachtlijst en Reservebank

Als een voorstelling is uitverkocht, betekent dit niet altijd dat je de voorstelling niet meer kan bezoeken. Soms komen er last minute kaarten vrij. Er zijn twee manieren om in aanmerking te komen voor vrijgekomen kaarten.

Op de dag van de voorstelling kun je jezelf op de Reservebank laten plaatsen door vanaf 18.00 uur met onze kassa te bellen (020 624 05 34). Bij een matineevoorstelling kan dit vanaf 14.30 uur. Om 20 uur (of een kwartier voor aanvang, bij een matinee) dien je aanwezig te zijn in ons theater. We verkopen dan eventueel teruggekomen of niet afgehaalde plaatsen op volgorde van reservebank. 

Wachtlijst
Soms komen er kaarten vrij. Wilt u dat we u mailen wanneer dat het geval is of wanneer een voorstelling opnieuw wordt geboekt? Klik dan hieronder op de voorstelling en laat uw mailadres achter. Als we nieuws hebben over de voorstelling of er kaarten vrijkomen sturen we u een mail. Let op: via onderstaande link komt u op onze wachtlijst, niet op onze Reservebank (zie hierboven de procedure voor de Reservebank).