Route & parkeren

De Kleine Komedie vindt u op Amstel nummer 56-58, bij het Rembrandtplein op de hoek van de Halvemaansteeg en de Amstel. De Kleine Komedie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

"Als ik word gedwongen te kiezen tussen mijn kinderen of De Kleine Komedie, kies ik voor De Kleine Komedie." - Eva Crutzen

Kom je met het openbaar vervoer?

Vanaf het Centraal Station zijn we bereikbaar met de tramlijn 4 (richting Station RAI) of 14 (richting Flevopark), u kunt uitstappen bij de halte Rembrandtplein. U kunt ook lijn 24 (richting VU Medisch Centrum) nemen, halte Muntplein. Er is een metrohalte op het Rokin voor lijn 52 en op het Waterlooplein voor lijnen 51, 53 en 54. Kijk voor een uitgebreid reisadvies met het openbaar vervoer op www.9292.nl.

Met de auto vanuit alle richtingen

In verband met de bereikbaarheid van parkeergarage The Bank raden wij je aan onderstaande route te volgen: Ring Amsterdam (A10), afslag Volendam/Amsterdam Noord richting IJ-tunnel (S116). Door de tunnel, borden Centrum volgen, rij je langs het Nationale Opera en Ballet, vervolgens ga je over de Blauwbrug rechtdoor naar de Amstelstraat. Parkeergarage The Bank zit aan uw linkerhand. Let op: de straat is na 100 meter eenrichtingsverkeer, maar de parkeergarage is wel te bereiken.

Parkeren 

Kom je met de auto naar De Kleine Komedie, dan zijn er twee nabijgelegen parkeergarages. Q-Park The Bank Rembrandtplein, Amstelstraat 12, is de dichtstbijzijnde parkeergarage op 2 minuten loopafstand. Q-Park Waterlooplein, Valkenburgerstraat 238, is gelegen op zo'n 10 minuten loopafstand. De parkeergarages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend en er is altijd een parkeerwachter aanwezig. Via deze link kun je een parkeerplek reserveren voor een gereduceerd tarief. We hebben helaas geen parkeervouchers. Ter hoogte van Amstel 14 is een parkeerplaats voor mensen met een beperking.