Rolstoeltoegankelijkheid

Er is in de zaal een rolstoelplaats (plus een begeleidersplek) die je telefonisch kunt bestellen. Helaas hebben we momenteel nog geen verdere voorzieningen voor rolstoelgebruikers. Door de aanwezige trappen en smalle deuren zijn we minder toegankelijk voor mindervaliden en niet geschikt voor elektrische rolstoelen.

De Kleine Komedie is een historisch pand en een rijksmonument. Hierdoor mogen we slechts na toestemming van Monumentenzorg aanpassingen doen aan ons gebouw. Door de aanwezige trappen en smalle deuren is het gebouw niet eenvoudig toegankelijk voor mindervaliden en niet geschikt voor elektrische rolstoelen. Tot dusver werden onze plannen om het pand rolstoelvriendelijker te maken niet goedgekeurd.

We hopen op korte termijn verandering in deze situatie te brengen. We zijn in hoopvolle afwachting van de fiattering van onze verbouwingsplannen voor een rolstoellift en mindervalidentoilet.  

Tot het zover is kunnen wij assistentie bieden bij het naar binnen tillen van een rolstoel. Onze medewerkers zijn graag behulpzaam op alle mogelijke manieren.

Toegankelijkheid publiek met visuele of auditieve beperking

  • Blindengeleidehonden zijn welkom, mits vooraf gemeld bij uw reservering.
  • Er is een meeluistersysteem voor slechthorenden aanwezig; deze is af te halen bij de kassa.