De Kleine Komedie presenteert: Humor aan huis

De Kleine Komedie presenteert: humor aan huis. Vanaf 1 april kun je via onze site een cabaretier bestellen die binnen no time bij jou op de stoep staat. Een flitscomedian, die klaar staat om de leukste grappen op je af te schieten. En je hoeft er niet eens de bank voor af. 

De stad verandert, en de behoeften van Amsterdammers veranderen. De Kleine Komedie streeft ernaar met de tijd mee te gaan—om mee te bewegen met de metropool Amsterdam die zich alsmaar verder ontwikkelt. De laatste jaren hebben getoond dat je je huis niet meer uit hoeft om van kwalitatieve kunst en cultuur te genieten. Het beste aanbod verschijnt met een klik op de knop. Door live theater aan dit palet toe te voegen, hoopt De Kleine Komedie dat cabaret een waar onderdeel wordt van het dagelijks leven van Amsterdammers. 

"Humor aan huis is een vooruitstrevende stap die het culturele landschap zal verbreden en verrijken," zegt directeur Jörgen Tjon A Fong, "ik ben ontzettend trots dat De Kleine Komedie koploper is in deze nieuwe ontwikkeling."