Man met de Microfoon

Chris Bajema maakte niet alleen een prachtige, korte reportage over De Kleine Komedie in zijn podcast Man met de Microfoon, maar vertelt zijn luisteraars ook regelmatig over de historie en wetenswaardigheden van ons theater.

In aflevering 50 (26 februari 2021) vertelt Dolf Jansen dat hij er op Tweede Kerstdag 1996 achter komt dat ie het ook zonder Hans Sibbel kan.

Ook in de reguliere afleveringen van Man met de microfoon vertelt Chris regelmatig over De Kleine Komedie. Alle afleveringen zijn hier te beluisteren. Hier praat Chris bijvoorbeeld over de geschiedenis van de Komedie en in deze aflevering vertelt Claudia de Breij over haar eerste schreden op het podium.

Hooggeëerd bezoek in de Komedie! Radio- en theatermaker Chris Bajema, bekend van Man met de microfoon, kwam langs in ons theater op 4 september 2020. Het leverde een prachtige, korte reportage op over de afgelopen maanden én de opening van De Kleine Komedie. Naast Chris zijn onder meer onze directeur Vivienne Ypma en hoofd techniek Thom Hannessen te horen. De reportage is hieronder te beluisteren.
In aflevering 36 (30 oktober 2020) is onze eigen directeur Vivienne Ypma te horen in Man met de microfoon! Ze vertelt onder meer over de redenen waarom De Kleine Komedie geen bezoekers ontvangt.