huur de kleine komedie

De Kleine Komedie, het oudste theater van Amsterdam, is een unieke locatie met een gastvrije, warme en inspirerende uitstraling.

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je (online) evenement? Gastvrij en inspirerend? De Kleine Komedie, het oudste theater van Amsterdam, is de ideale locatie voor je congres, voorstelling of bijeenkomst.

Klassieke theaterzaal

Ons theater biedt 500 zitplaatsen, waarvan 400 met volledig zicht op het podium. De theaterzaal kan per dagdeel of meerdere dagen gehuurd worden; ochtend, middag of avond. De huur is inclusief technische ondersteuning en gebruik van de licht- en geluidstafel. Ideaal voor uw voorstelling, presentatie, filmvertoning, vergadering, of wat je zelf in gedachten hebt.

Foyers

Onze twee foyers zijn flexibel te huren en te gebruiken. Voor een vergadering, lunch, borrel of productpresentatie: de foyers bieden ruimte aan circa 30 gasten.

Online evenement

Ook biedt onze klassieke theaterzaal de mogelijkheid om jouw online of hybride evenement te laten plaatsvinden. Het rode pluche en de kroonluchters vormen een warm decor en ons podium is van alle technische gemakken voorzien. Door onze ruime ervaring met het produceren van programma’s en evenementen maken we iets speciaals, aangepast aan je eigen signatuur en wensen. Leg ons je ideeën en vragen voor en we denken graag met je mee.

Je kunt contact met Angelika Altenberg opnemen voor meer informatie angelika@dekleinekomedie.nl