komedie kadohoek

Een overzicht van cadeaus van onze bespelers. De leukste boeken, de prachtigste albums... Cadeaus zo leuk dat je niet eens het bonnetje hoeft te bewaren. 

Kees Torn
De boekstaving van de liedteksten en puntdichten uit de theatershows van de virtuoze verzensmid Kees Torn.
Ronald Snijders & Fedor van Eldijk
Sinds 2016 is het vaste prik. Om de vier jaar verschijnt van Ronald Snijders & Fedor van Eldijk de grappigste scheurkalender die om de vier jaar verschijnt: De Schrikkelkalender.
Lisa Loeb
In BANG laat Lisa zien hoe het is om met een angststoornis te leven: de hilariteit en de ellende ervan. En zelfs als je bang bent, valt er nog behoorlijk wat te lachen.
Yentl en de Boer
De Kampvuursessies Live
Dolf & Jim Jansen
Het derde boek van de broers Jansen. De allerbeste vrouwen uit de wetenschap over hun vak plus rake columns van Dolf Jansen.
Sara Kroos
Sara Kroos schuwde in haar theaterprogramma’s het persoonlijke verhaal ook al niet. In Rood is ja deelt ze haar kwetsbare verhaal.
Viggo Waas & Peter Heerschop
Infarct is het verslag van de maanden die volgen nadat Viggo Waas een herseninfarct kreeg, geschreven door Viggo Waas samen met Peter Heerschop, zijn beste vriend
Pieter Bouwman
Na het succes van 'Het ergste moet nog komen' kon een tweede collectie met oneliners van Pieter Bouwman niet uitblijven. En zo geschiedde: 'Gezellig bijkletsen!'.
Nathalie Baartman
Haar columns verschenen eerder in 'De Twentsche Courant Tubantia', 'Mezza de weekendbijlage van het AD' en het theatermagazine 'Scènes', en waren te beluisteren bij het radioprogramma 'Vroege Vogels'.
Dolf Jansen
Voor Dolf Jansen is hardlopen allang geen sport meer, maar een way of life.
Gershwin Bonevacia
Maak kennis met Gush, de 10-jarige Gershwin Bonevacia die opgroeit in Rotterdam-Zuid. Hij is rebels en onbevangen, ondanks dat hij het thuis niet breed heeft, moeilijk meekomt op school en worstelt met dyslectie en racisme. Maar Gush is niet bang. Achteraf vraagt Gershwin zich af: Gush, waarom was je niet bang?
Arjen Lubach
Een unieke mix van eerlijke, grappige en ontroerende verhalen, zoals alleen Arjen Lubach die kan schrijven.
Jan Rot
'Als je van liedjes houdt: aanschaffen!' (Kick van der Veer)
Alex Klaasen
De kersttruien van Alex Klaasen zijn tijdloze mode! Bijvoorbeeld de 'Witte Kersttrui' of het klassieke ragoutbakje naar de gelijknamige hitsingle.
Hans Dorrestijn
Het nieuwe boek van Hans Dorrestijn, vol gloednieuwe verhalen, gedichten, gedachten en liedjes,
Tim Knol
Een plaat die je meeneemt naar Tim’s thuisstudio. Alle nummers zijn door Tim solo en geheel akoestisch ingespeeld, zoals hij tijdens de Lost & Found theatershows ook te horen was. Op deze compilatie-LP hoor je hoe hij covers speelt van zijn helden John Prine, Bob Dylan, Blaze Foley en Neil Young.
Pieter Bouwman
Pieter Bouwman, bij het grote publiek beter bekend als ankerman Toon Spoorenberg van Radio Bergeijk en als een van de Mannen van de Radio, geeft in honderd oneliners zijn vaak hilarische en soms meedogenloze visie op het menselijk gezwoeg.
Katinka Polderman
Zwerfgoed: doeboeck ter leering ende vermaeck.
Johan Goossens
Met mensen werken. Met een scherp oog voor de humor en de dynamiek tussen mensen schetst hij een kleurrijk beeld van zijn loopbaan en het menselijk tekort.
Sanne Wallis de Vries
Jubel; hoe te rijpen en waartoe.
Tex de Wit
Quizpuzzels. VOOR PUBQUIZ-FANS EN PUZZEL-LIEFHEBBERS
Paul Haenen, Margreet Dolman, Dominee Gremdaat
Een lees- en bladerboek met ontroerende, mooie en grappige verhalen en gedichten van Margreet Dolman, met opbeurende preken van dominee Gremdaat.
Jim & Dolf Jansen
De nieuwste wetenschappelijke doorbraken met puntig commentaar van Dolf Jansen.
Gummbah
MEANWHILE, BETWEEN TWO ETERNITIES OF DARKNESS. 'This is simply the funniest, most disturbing book of one page “gags” I have read for years.'
Tim Fransen
Avonturen van een zolderkamerfilosoof.
De Speld
Opnieuw een jaar. De Speld presenteert het meest betrouwbare jaaroverzicht van 2021.
Jim Jansen
CoronA tot Z. In een krappe maand schreven wetenschapsjournalist Jim Jansen en zijn broer, cabaretier Dolf, een boek over corona, wetenschap en humor.
Freek de Jonge
Memoires. ‘Kom verder!’ van Freek de Jonge begint op een nazomerse dag in 1900 op het Zeeuwse Duiveland.
Jeroen van Merwijk
Zo Moeten Mensen Zijn (pre-order). Dit Literaire Juweeltje, waarvoor de teksten werden gekozen door Kees Schafrat, geeft een mooi beeld van het schrijverschap van Van Merwijk.
Loes van Wijnhoven
Roman: De Hotelgids. Vanaf nu beschikbaar!
Urbanus
"Ik wil de lezers met mijn boek entertainen alsof ze naar één van mijn theatershows aan het kijken zijn. Een wereld omringd door zeep, een bakske vol stroopwafels, een Hit en een Tit, plezante prentjes, stoute statements en nog ne choco ook. 100.000% Urbanus dus."
Janneke de Bijl
Pogingen tot zomer
André van Duin
Single: Voor Altijd is geschreven door Danny Vera en André van Duin bewerkte de tekst tot een persoonlijk verhaal over liefde, gemis en afscheid. De opbrengsten van Voor Altijd gaan naar KWF Kankerbestrijding.
Echt Gebeurd
Voor het boek 'Echt gebeurd – op papier' maakten Paulien Cornelisse en Micha Wertheim een selectie van de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit de afgelopen 12,5 jaar.
Ingmar Heytze
De Honderd van Heytze. In De honderd van Heytze brengt Heytze de favoriete gedichten bijeen uit zijn eigen, rijke oeuvre, voorzien van kleine, persoonlijke essays waarin hij toont niet alleen dichter te zijn, maar ook columnist, denker, lezer en grapjas.
Bert Visscher
Boek: Dat wordt nooit wat!
Joep van Deudekom
Spannend voetbalavontuur van cabaretier, columnist en televisiepresentator Joep van Deudekom. Actueel verhaal over kansenongelijkheid, discriminatie en omgaan met de druk van sociale media.
Paulien Cornelisse
De boeken van Paulien Cornelisse gaan over taal of over haar andere fascinaties. Zoals in Taal voor de leuk, haar derde taalboek. Japan in honderd kleine stukjes is een boek voor reizigers, thuisblijvers, taalliefhebbers en andere nieuwsgierigen. Met eigen illustraties van Paulien.
Flip Noorman
Zingt Leonard Cohen (DVD/CD)