testament

1% van je nalatenschap voor het behoud van het gebouw

Het is mogelijk om De Kleine Komedie in je testament te zetten. Geef 1%, of een ander deel, van je nalatenschap voor het behoud en de toekomst van het leukste theater van Amsterdam. Uw gift wordt besteed aan het in stand houden en verbeteren van het gebouw en de zaal, zodat dit cultureel erfgoed behouden blijft voor de komende generaties.

Neem je ons op in je testament, dan hopen we dat je bij leven nog vele jaren geniet van voorstellingen in ons theater. Je ontvangt van ons elk jaar een uitnodiging voor de programmapresentatie in april.

Testament
Bij het maken van een testament bij de notaris kun je, naast je familieleden en dierbaren, ook een deel nalaten aan een goed doel. Als je De Kleine Komedie bijvoorbeeld 1% nalaat betekent dit voor je nabestaanden slechts een klein deel, maar voor ons is het een substantiële gift. Een ander percentage kan natuurlijk ook.

Je kunt er ook voor kiezen een duidelijk omschreven bezit of een vast geldbedrag te bestemmen voor De Kleine Komedie. Dit heet een legaat.

Geen erfbelasting
De Kleine Komedie is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Als erkend goed doel hoeven we geen erfbelasting te betalen. Van wat je nalaat aan De Kleine Komedie, gaat dus niets naar de fiscus.

Meer informatie
Wij helpen je graag om De Kleine Komedie op te nemen in je testament. Vraag meer informatie op via steunons@dekleinekomedie.nl of bel voor meer informatie: 020 – 626 5917. Voor meer informatie over schenken aan een goed doel kun je ook kijken op www.notaris.nl of www.goededoelen.nl