chatbot van de kleine komedie

We stellen graag voor: Kleine Ko. De eerste Nederlandse virtuele theater-assistent. Hij helpt je online op weg.

Graag stellen we onze nieuwste aanwinst aan jullie voor: Kleine Ko. De eerste Nederlandse virtuele theater-assistent. Eindelijk een jongen tussen alle vrouwen hier op kantoor. Kleine Ko is onze chatbot (virtuele assistent) en staat online voor jullie klaar. Hij helpt je zoeken op de website, geeft antwoord op je vragen en loodst je door onze voorstellingen. Je vindt hem rechtsonder op de site, en op onze Facebookpagina. Maak vooral een praatje met hem om kennis te maken, of om je vragen te stellen.

We hebben Kleine Ko met een kleine groep testers gevoed met honderden vragen en antwoorden. Hij is uitgedaagd, geprobeerd, gesard en bejubeld en klaar voor het grote publiek.

We hebben Kleine Ko zoveel mogelijk antwoorden op vragen gegeven en hij is op de hoogte van wat er speelt, maar hij is nog jong en moet nog veel leren. Soms zal je merken dat hij nog niet al je vragen kan beantwoorden. We vragen je dan ook om een klein beetje geduld met hem te hebben. Hoe meer vragen hij krijgt, hoe sneller hij leert. Hij doet het als u het ook doet!