MICHA WERTHEIM

Micha Wertheim voor heel even
di 31 mei - za 4 jun
di 31 mei
-
za 4 jun

Als een bezetene zoomt hij in. Graaft hij diep. Duidt hij details. Deelt hij op in steeds kleinere deeltjes. Tot er zo weinig overblijft, dat hij er een hele avond mee kan vullen.

En stil. Stond de wereld. Plotseling. Alles werd anders. Of toch niet. Want hoe groter de verandering, hoe kleiner ons overzicht. Hoe onduidelijker de details. Gelukkig kunnen we dan altijd rekenen op de mentale microscoop van Micha Wertheim. Als een bezetene zoomt hij in. Graaft hij diep. Duidt hij details. Deelt hij op in steeds kleinere deeltjes. Tot er zo weinig overblijft, dat hij er een hele avond mee kan vullen. Zoals alleen hij dat kan. In Micha Wertheim voor heel even gaat Micha even voor heel klein. Laat hij je stilstaan bij zijn wereld. Om alles anders te laten worden. Of toch niet. ‘Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden.’ Zei de Volkskrant over zijn vorige show. En ook in deze nieuwe breekt hij weer baan. En maakt hij weer spraak. En zijn wij er stil van.
Regie: Gijsbert van der Wal

 

"Wertheim ontregelt het publiek en heeft echt iets te melden. Daarmee heeft hij nog altijd een unieke positie binnen het Nederlandse cabaretlandschap."

Trouw over Micha Wertheim Voor alle duidelijkheid ★★★★★

Credits

Foto: Merlijn Doomernik