KOMMIL FOO

Oogst
ma 30 mei 20.15 uur
ma 30 mei
20.15 uur
  • ma 30 mei
    20.15 uur
  • Prijzen zijn inclusief € 1,50 per kaart voor het online bestellen. 

Al dertig jaar zijn ze het ‘toonbeeld van theatrale balanceerkunst.’ (NRC) Stralen ze ‘kracht, klasse en grandeur’ uit. (Het Parool) Hoog tijd om de Oogst in ogenschouw te nemen. 

Een piano. Een gitaar. Een viool. En twee stemmen. Meer hebben ze niet nodig. De gebroeders Walschaerts. Raf en Mich. Kommil Foo. Dertig jaar al schilderen deze Vlaamse meesters de mooiste miniaturen. Omlijsten ze hun penseelstreken met de groots mogelijke kleinkunst. Zingen ze de ziel uit hun lijf. ‘Recht naar het hart.’ (Standaard) Over ruimtevaarders en onmogelijke liefdes. Over wolfijzers en schietgeweren. Over planken, schoften en ijdele hoop. Al dertig jaar zijn ze het ‘toonbeeld van theatrale balanceerkunst.’ (NRC) Stralen ze ‘kracht, klasse en grandeur’ uit. (Het Parool) Hoog tijd om de Oogst in ogenschouw te nemen. Om uit al het moois wat ze hebben gemaakt het allermooiste te plukken. Zonder poespas, zonder circus, zonder franje. Gewoon puur. Het beste van Kommil Foo. Met een piano. Een gitaar. Een viool. En twee stemmen. Meer hebben we niet nodig. 

"In deze ruim twee uur durende show laten de broers weer eens zien waar ze goed in zijn. Fysieke sketches waarin ze zowel losse attributen, schoenen of een kruk, als elkaar gebruiken als marionetten om hun verhalen te vertellen, afgewisseld met ijzersterke poëtische liedjes."

Theaterkrant

Credits

Foto: Jaap Reedijk