NINA DE LA PARRA

Femilicious XL
vr 8 mrt 20.15 uur
vr 8 mrt
20.15 uur
  • vr 8 mrt
    20.15 uur
  • Prijzen zijn inclusief € 1,50 per kaart voor het online bestellen. 

La de la Parra voert een nieuwe golf van feminine talenten aan. Met Hedy d'Ancona, Wina Ricardo, Janne Igbuwe, Heleen van Royen, Veronique Efomi, Roshanak Morrowatian, Sandhya Hemai, Nora Fischer, Arjanne Schaaf (Levvel) & Donny Ronny.

Kut*. Wordt het. In één woord: kut*. Want ons theater wordt vanavond overgenomen door een horde vrouwen. Lees: Nina de la Parra en haar posse. Een multidisciplinaire bende is het. Woest. Bloederig. Heks. Femilicious. Op Internationale Vrouwendag brengen ze spoken word en beeldende kunst. Vaginale borduursels en stand-up. La de la Parra voert een nieuwe golf van feminine talenten aan. En op. En presenteert ze in een hyperbont palet waar de spetters van afspatten. De Kleine Komedie kleurt eclectisch. En we zijn benieuwd hoe dat gaat klinken. Waarschijnlijk kut*.  

*Hier gebruikt in de willens en wetens volledig door vrouwen geapproprieerde oftewel femino-cultureel toegeëigende betekenis van het woord: ‘in verbinding staand met alle levende wezens op aarde, inclusief die van onze oermoeders.’   

Credits

Foto: Annemieke van der Togt