WISHFUL SINGING & NICOLIEN MIZEE

De ideale kerst
zo 15 dec 20.15 uur
zo 15 dec
20.15 uur
  • zo 15 dec
    20.15 uur
  • Prijzen zijn inclusief € 1,50 per kaart voor het online bestellen. 

Vijf bewogen en bewierookte zangeressen en een bestsellerauteur schuine streep columniste gaan op zoek naar dat echte kerstgevoel.

Kerst. Ieder jaar denk je: volgend jaar doe ik het anders. Want of we nu omringd zijn geweest door familie of ons overal voor hebben afgesloten: meestal valt het toch tegen. Het is niet altijd even close, en het is vaak allesbehalve harmony. Maar ja, wat is nu precies een ideale kerst? Is het samen eten? Cadeautjes? Een opgetuigde boom? Naar de kerk? Of juist die o zo vertrouwde slaande ruzie met je schoonfamilie? Wishful Singing en Nicolien Mizee gaan samen op zoek naar ‘dat echte kerstgevoel.’ Vijf bewogen en bewierookte zangeressen en een bestsellerauteur schuine streep columniste. De ideale kerst is een tragikomische theatershow vol traditionele kerstliederen en christmas carols. En héél close en héél harmony. Doe het dit jaar eens zo. Het zal niet tegenvallen! 

De zang van ‘Wishful Singing’ is zowel hemels als aards. De stemmen die in bijvoorbeeld het ‘Ave Maria’ van Palestrina zo prachtig harmonieus samenklinken, waaieren ook weer uiteen in vijf heel verschillende muzikale persoonlijkheden: uitdagend of meer ingetogen, vloeiend of ruiger.

Haarlems Dagblad