donateur

Voor een eenmalige of jaarlijkse donatie

Wil je een eenmalige of jaarlijkse donatie doen, maar heb je geen behoefte aan je eigen stoel(en)? Of ben je al Vriend en wil je je steun uitbreiden? Dat kan natuurlijk ook, vanaf € 250 per jaar. Je mag dan als eerste kaarten bestellen en je ontvangt uitnodigingen voor exclusieve en bijzondere gelegenheden. Klik hier voor meer informatie. Ook is het mogelijk om een kleinere, eenmalige donatie te doen via Tikkie.

Voor je steun geven wij graag iets terug. Als Donateur: 

  • ontvang je in mei als eerste het programmaboekje thuis
  • mag je het volgende seizoen als eerste kaarten bestellen, hoeveel kaarten per voorstellingsreeks is afhankelijk van het bedrag dat je doneert
  • verrassen we je door het jaar heen met uitnodigingen voor nieuw talent, presentaties in de foyer of een rondleiding door het theater
  • ben je als eerste op de hoogte van een extra geboekte voorstelling
  • ben je welkom bij de jaarlijkse programmapresentatie

Aanmelden
Je meldt je aan door een mail te sturen naar steunons@dekleinekomedie.nl of je vult meteen het machtigingsformulier in voor een jaarlijkse donatie.

Geefwet
De Kleine Komedie is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Als je ons structureel wilt steunen en je gift vijf jaar vastlegt is deze voor 125% aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie over belastingvoordeel.

Je kunt contact opnemen met ons via tel: 020 – 626 5917 of e-mail: steunons@dekleinekomedie.nl

Tikkie
Ook is het mogelijk om een eenmalige, kleinere donatie te doen om ons te steunen in deze moeilijke tijd. Deze donatie is belangeloos: hiervoor gelden dus niet dezelfde voorwaarden als voor reguliere donateurs. Deze kleine donatie kan je eenvoudig overmaken via Tikkie. Druk op de 'steun ons'-knop hieronder om meteen doorgestuurd te worden naar Tikkie.