mijn stoel

€ 50 - € 500 per jaar

Altijd zeker van een kaartje op je eigen plek

Met het kopen van een stoel steun je de ontwikkeling van nieuw talent. De Kleine Komedie is dé plek waar beginnende theatermakers voor een geoefend en kritisch publiek kunnen spelen, zich ontwikkelen en doorgroeien.

Voor je steun geven wij graag iets terug. Als Mijn Stoeler:

  • mag je het volgende seizoen als eerste kaarten bestellen. Je bent verzekerd van kaarten, ook voor alle populaire programma’s, op je eigen stoelen, eenmaal per reeks van een voorstelling.
  • verrassen we je door het jaar heen met uitnodigingen voor nieuw talent, presentaties of een rondleiding door het theater
  • ben je als eerste op de hoogte van een extra geboekte voorstelling
  • ben je welkom bij de jaarlijkse Programmapresentatie in april
  • wordt je naam vermeld in de foyer (indien gewenst)
  • ontvang je de Vriendenpas voor voordeel en extra's van onze adverteerders. Bekijk hier het aanbod.

Aanmelden
Kijk op de plattegrond welke stoel je favoriet is en stuur het ingevulde aanmeldformulier terug om je aan te melden. Alle voorwaarden voor Mijn Stoel lees je hier.

Belastingvoordeel via de Geefwet
De Kleine Komedie is een culturele ANBI. Steun je ons structureel met een gift voor vijf jaar, dan is deze voor 125% aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie over belastingvoordeel en een voorbeeldrekensom zodat je ziet wat het voordeel is.

Contact
Bianca Derwort, 020 – 626 5917, mijnstoel@dekleinekomedie.nl

'Eigen Stoel is goud waard! Wat een voorrecht een klein beetje te kunnen bijdragen aan het leukste theater van Nederland! Gevestigde toppers, maar ook jong talent. Wij kunnen er altijd bij zijn, op de dag van onze voorkeur, op onze 'eigen' stoelen.' (Helen Bakker en Jos Peek)