De Kleine Komedie

Komedie Kadohoek


Een overzicht van cadeaus van onze bespelers. De leukste boeken, de prachtigste albums... Cadeaus zo leuk dat je niet eens het bonnetje hoeft te bewaren. 


We gaan samenwerken met Theater Bellevue!

Yess we mogen het van de daken roepen; De Kleine Komedie en Theater Bellevue gaan samenwerken. We bouwen hiermee een steviger fundament in Amsterdam voor talentontwikkeling binnen cabaret, kleinkunst en stand-up. Een eerste stap in deze samenwerking is het aanstellen van een junior programmeur die de opdracht krijgt talent te scouten en te programmeren voor zowel Klein Bellevue als KomedieLAB. 

do 16 nov

Lebbis & Jansen vanuit je luie stoel

OMG! Ze zijn weer bij elkaar! Gilden wij in ons theater. Voor een Oudejaars nog wel. Een stormloop op kaartjes voor de Oudejaars van Lebbis & Jansen was het gevolg. Tot de nok toe uitverkocht. Maar we hebben goed nieuws: er is een livestream op 28,29 en 30 december. Kun je er toch bij zijn. Na 17 jaar weer bij elkaar!

di 14 nov

We zijn op zoek naar een Zakelijk Leider

Ben jij degene met financiële expertise en organisatietalent die het managementteam versterkt en samen onze toekomstplannen helpt te realiseren?

We zoeken iemand die vooruitkijkt, weloverwogen beslissingen neemt en vertrouwen geeft in de belangrijkste stappen van onze organisatorische uitvoering. Je bent de linking-pin in alle financiële en 
operationele zaken, maar ook strategisch sparringpartner van onze directeur en ons managementteam.

Interesse? Klik dan hieronder op 'lees verder'.

do 19 okt

Een internationale comedy-avond

Ter ere van Trevor Noahs bekroning met de Erasmusprijs treden vier internationale comedians op uit alle hoeken van de wereld. De Komedie zal worden overgenomen door comedians uit Oekraïne, Chili en, natuurlijk, Zuid-Afrika. Met onze eigen MC Rayen Panday.

ma 16 okt

De winnaars van de Poelifinario's

Gisteravond vond de uitreiking van de Poelifinario's plaats. Yentl en de Boer, René van Meurs en Peter Pannekoek hebben dit jaar de Poelifinario gewonnen. n00b ging met de Neerlands Hoop naar huis

di 10 okt