De Kleine Komedie

David Linszen winnaar Leids Cabaret Festival

Na een zenuwslopende finale heeft David Linszen de felbegeerde juryprijs, publieksprijs én studentenprijs gewonnen. Zo won hij zondagavond overtuigend de 44e editie van het Leids Cabaret Festival. 

De jury over winnaar:
“David is vanaf de eerste tot de laatste seconde verrassend, muzikaal, origineel en hypergeestig. Eigen, absurdistisch en met een hoge grap-dichtheid. Er was geen enkel voorspelbaar moment… een vanzelfsprekend talent!”

 

zo 11 feb

We gaan samenwerken met Theater Bellevue!

Yess we mogen het van de daken roepen; De Kleine Komedie en Theater Bellevue gaan samenwerken. We bouwen hiermee een steviger fundament in Amsterdam voor talentontwikkeling binnen cabaret, kleinkunst en stand-up. Een eerste stap in deze samenwerking is het aanstellen van een junior programmeur die de opdracht krijgt talent te scouten en te programmeren voor zowel Klein Bellevue als KomedieLAB. 

do 16 nov

Lebbis & Jansen vanuit je luie stoel

OMG! Ze zijn weer bij elkaar! Gilden wij in ons theater. Voor een Oudejaars nog wel. Een stormloop op kaartjes voor de Oudejaars van Lebbis & Jansen was het gevolg. Tot de nok toe uitverkocht. Maar we hebben goed nieuws: er is een livestream op 28,29 en 30 december. Kun je er toch bij zijn. Na 17 jaar weer bij elkaar!

di 14 nov

We zijn op zoek naar een Zakelijk Leider

Ben jij degene met financiële expertise en organisatietalent die het managementteam versterkt en samen onze toekomstplannen helpt te realiseren?

We zoeken iemand die vooruitkijkt, weloverwogen beslissingen neemt en vertrouwen geeft in de belangrijkste stappen van onze organisatorische uitvoering. Je bent de linking-pin in alle financiële en 
operationele zaken, maar ook strategisch sparringpartner van onze directeur en ons managementteam.

Interesse? Klik dan hieronder op 'lees verder'.

do 19 okt

Een internationale comedy-avond

Ter ere van Trevor Noahs bekroning met de Erasmusprijs treden vier internationale comedians op uit alle hoeken van de wereld. De Komedie zal worden overgenomen door comedians uit Oekraïne, Chili en, natuurlijk, Zuid-Afrika. Met onze eigen MC Rayen Panday.

ma 16 okt