Kaartverkoop september start op 24 augustus!

zo 16 aug.

Eindelijk! We gaan weer voorzichtig open! Maandag 24 augustus om 13.00 uur start de kaartverkoop voor voorstellingen in de maand september. Uiteraard met inachtneming van de anderhalvemeter-maatregel en met andere aanpassingen om veilig in ons gebouw aanwezig te kunnen zijn. Dit betekent dat er in onze zaal ruimte is voor maximaal 111 bezoekers waar we normaal gesproken plek hebben voor 500.

Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de kans te geven een programma te zien, plannen we regelmatig 2 voorstellingen op één avond. Let daarom goed op de aanvangstijden. Voorlopig verkopen we de kaarten steeds pas een maand van te voren. Zo kunnen we het beste reageren op de actualiteit en aanhaken bij het advies van het RIVM. Hou onze site en de mail dus goed in de gaten.

Anders dan andere jaren werken we niet met tijdsgebonden inlogcodes, maar wel met een persoonlijk account. Maak alvast een eigen account aan, zodat je maandag meteen kaarten kan kopen en niet achter het net vist. De pagina voor het aanmaken van een account vind je bij 'login' op onze homepage.

We hopen jullie gauw weer te zien in de Komedie!