Zo, opgelost!

In maart startte de NTR in samenwerking met theater De Kleine Komedie met Zo, opgelost!, een komisch, online programma waarin jonge cabaretiers samen met ervaren rotten op humoristische wijze problemen en prangende kwesties oplossen. Cabaretier en Klikbeet-maker Stefan Pop is de bedenker van het programma. De presentatie is in handen van Tex de Wit (bekend van Zondag met Lubach en Klikbeet) en Anna Gimbrère (bekend van DWDD en Pointer).

In Zo, opgelost! draait het allemaal om het zo origineel en grappig mogelijk oplossen van problemen. Van universeel tot kleinschalig, van actueel tot chronisch. Van het klimaatprobleem en de verkiezingen tot kerst vieren met je schoonfamilie en succesvol tinderen. De cabaretiers krijgen de vraagstukken van tevoren voorgelegd, gaan daarmee aan de slag en presenteren in De Kleine Komedie hun oplossing in een vorm naar keuze. Verwacht spetterende liedjes, briljante sketches en hilarische conferences.

Bekijk hier de eerste afleveringen.

In Zo, opgelost! zien we ervaren rotten in het vak als Sanne Wallis de Vries en Lebbis, inmiddels al doorgebroken makers als Alex Ploeg, Yentl en de Boer, Kiki Schippers, Johan Goossens en Katinka Polderman, maar ook jonge toptalenten als Glodi Lugungu, Jasper van der Veen en Andries Tunru. Op dit moment wordt Zo, opgelost! opgenomen zonder publiek, maar zodra de theaters weer open mogen zal het voor cabaretliefhebbers mogelijk zijn om aanwezig te zijn bij de opnames. Nu de zalen gesloten zijn is het programma een fantastisch podium voor cabaretiers om toch nog hun kunsten te tonen.  

Zo, opgelost! wordt maandelijks als voorstelling opgenomen op ons podium.