NINA DE LA PARRA & GASTEN

Femilicious // KomedieLAB @Droog Staalstraat 7b
za 24 jun 20.15 uur
za 24 jun
20.15 uur

Deze try-out vindt plaats in KomedieLAB @droog, dus niet in De Kleine Komedie aan de Amstel. Meer informatie over KomedieLAB vind je hier.

Kut* wordt het. In één woord: kut*. Want KomedieLab wordt overgenomen door een zwerm vrouwen. Lees: Nina de la Parra en haar posse. Join deze multidisciplinaire bende. Met 3 gasten en muziek van Sanne Landvreugd. We zijn woest. We zijn bloederig. We zijn kwetsbaar. We zijn heks. We zijn met elkaar. We zijn femilicious. Van spoken word naar beeldende kunst. Van rap naar stand-up. Van gesprekken naar zelfonderzoek. La de la Parra voert een nieuwe golf van feminine talenten aan. En op. En presenteert ze op haar geheel eigen wijze. Ze hakt, ze fileert, ze ondervraagt en reageert. KomedieLab kleurt eclectisch. En we zijn benieuwd hoe dat gaat klinken. Waarschijnlijk geweldig kut*. JOIN THE MOVEMENT!

*Hier gebruikt in de willens en wetens volledig door vrouwen geapproprieerde oftewel femino-cultureel toegeëigende betekenis van het woord: ‘in verbinding staand met alle levende wezens op aarde, inclusief die van onze oermoeders.’ 

Credits

Foto: Leendert Vooijce