PAULIEN CORNELISSE

Komma - première
di 4 feb - za 8 feb
di 4 feb
-
za 8 feb

★★★★ ‘Paulien Cornelisse drijft als bevlogen woordzoeker steeds geestig associërend af van een alledaags verschijnsel.’ (Volkskrant)

Stel dat je nooit een punt zou hoeven zetten. Of zou hoeven maken? Stel dat niets in het leven een punt was. Dat er alleen maar komma’s waren? Paulien Cornelisse gaat in haar nieuwe voorstelling op zoek naar de kracht van de Komma. Naar wat de komma zelf wil zeggen. Want de komma is meer dan alleen een adempauze tussen twee uitspraken in. ‘Paulien heeft een scherp oog voor alledaagse details en een houding van verbazing, die ontwapenend werkt,’ zegt Trouw over haar vorige show, ‘Ze pakt de zaal volledig in.’ En de Volkskrant: ‘Paulien Cornelisse drijft als bevlogen woordzoeker steeds geestig associërend af van een alledaags verschijnsel.’ En dat gebeurt dus ook als ze ergens geen punt van maakt. Komma kijken.  

★★★★ Het is de combinatie van een scherpzinnig oog voor alledaagse details en een houding van verbazing, die ontwapenend werkt…. Cornelisse pakt de zaal volledig in.

Trouw