Welke voorstellingen zijn bijgeboekt in het nieuwe jaar!

30 december 2016 - deze bijzondere voorstellingen zijn in 2017 bijgeboekt.

Vrijdag 30 december 2016

Deze voorstellingen zijn bijgeboekt in het nieuwe jaar!

Echt Gebeurd Viert Feest
Een speciale editie van Echt Gebeurd! Dit keer niet op zondagmiddag in Toomler maar een avond bij ons met de beste verhalenvertellers. Echt Gebeurd werd opgericht door Paulien Cornelisse en Micha Wertheim en is een podium waar mensen waargebeurde verhalen vertellen. Een feestelijke avond vol bijzondere verhalen. 
Echt Gebeurd Viert Feest
29 januari 2017

Helge met The Days Of Young Petty Davis
Hij won een gouden kalf en toerde de wereld rond met de band Miss Molly & Me. Nooit eerder maakte hij een solo plaat. Ineens is de tijd daar voor Helge. The Days Of Young Petty Davis is een cd presentatie en meer waarin Helge Slikker terug gaat naar de tijd waarin hij als kind luisterde naar de muziek die zijn ouders draaiden. Beluister hier een van zijn prachtige liedjes. Een concert als ode aan de onbevangenheid. 

Helge - The Days Of Young Petty Davis
16 april 2017

Walden, met Arjan Ederveen en Jack Wouterse
Tragikomedie met Arjan Ederveen en Jack Wouterse als twee schoffelende oude mannen in een tuin vol onkruid. Een grappige en ontroerende tekst van Ederveen over het nut van het leven, vriendschap, seks en de tijd die ongewild verstrijkt.
Walden
15, 16 en 17 juni 2017

Meer nieuws

Cookies

We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. U kunt hierover meer lezen in ons privacystatement.

Privacystatement

X